GRAAFFWERK is een ontwerpstudio voor ruimtelijke vormgeving op het gebied van interieur en architectuur, opgericht in 2010 door Valerie Lerou en Gert-Jan de Graaf. Sinds de oprichting hebben zij veel uiteenlopende projecten gerealiseerd, van particuliere verbouwing tot nieuwbouw kantoor en van badkamer tot kantoorinterieur.
De grote kracht van GRAAFFWERK is de combinatie van bouwkundig en interieurontwerp, waardoor in een vroeg stadium al wordt nagedacht over de kleinste details, en het interieur harmonieus samengaat met het gebouw. Kenmerkend voor het werk van Valerie en Gert-Jan is de ruimtelijkheid, wat steeds weer wordt bereikt door een sterke logistieke indeling met heldere zichtlijnen. 
GRAAFFWERK beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen van gebouwen en interieurs, maar zorgt indien gewenst ook voor de technische uitwerking, de vergunningen en de begeleiding tijdens de uitvoering. Omdat de projecten toenemen in aantal en omvang heeft GRAAFFWERK een vaste samenwerking met DAVERVELD ONTWERPERS in Oss. 
Heeft u (ver)bouwplannen ? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat GRAAFFWERK voor u kan betekenen. 
Back to Top